Baxi -> Eco3 Compact, Main digit
Westen ->

FELTÜNTETETT KÓDSZÁM RENDELLENESSÉG TENNIVALÓ
E01 Leállás gázláng bekapcsolás hiánya miatt A (2. ábra szerinti) választókapcsolót legalább 2 másodpercig tartsa az (R) pozíción. Ha a készülék ismételten beavatkozik, ellenőrizze a gáz meglétét másik készüléknél, elektromos csatlokozó helyes bedugását (szükség esetén fordítsa meg a dugvillát). Ha a javítása sikertelen hívja ki a készülék szervizt.
E02 Leállás a biztonsági termosztát beavatkozása miatt (felforrt vagy túlmelegedett) A (2. ábra szerinti) választókapcsolót legalább 2 másodpercig tartsa az (R) pozíción. Ha a készülék ismételten beavatkozik, hívja ki javításra a szervizt.
E03 Füsttermosztát/füst presszosztát beavatkozása Hívja ki a javításra felhatalmazott szervizt. Hívja ki javításra a szervizt.
E05 Odairányú szonda meghibásodása Hívja ki javításra a szervizt.
E06 Hálózati melegvíz szonda meghibásodása Hívja ki javításra a szervizt.
E10 A hidraulikus presszosztát nem engedélyez VÍZHIÁNY a fűtésben Ellenőrizze, hogy a berendezés nyomása az előírás szerinti legyen. Lásd a 6. bekezdést. Ha a rendellenesség továbbra is fennáll, hívja ki a javításra szervizt.
E25 Biztonsági beavatkozás a szivattyú valószínű leállása miatt. Hívja ki javításra a szervizt.
E32 Vízkő jelenlét a használati melegvíz hálózaton Hívja ki javításra a szervizt.
E35 Fals láng (láng hiba) A (2. ábra szerinti) választókapcsolót legalább 2 másodpercig tartsa az (R) pozíción. Ha a készülék ismételten beavatkozik, hívja ki a felhatalmazott szervizt. Panelcsere vagy gyújtó kábel csere.