Baxi -> Fourtec, Ecofour, Mainfour
Westen -> QuasarD, PulsarD

FELTÜNTETETT KÓDSZÁM RENDELLENESSÉG TENNIVALÓ
E00 Vezérlő elektronika belső zárlat Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt, Cserétesse ki a vezérlő elektronikát.
E01 Be nem gyulladás miatti leblokkolás Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.
E02 Biztonsági termosztát beavatkozás miatti leblokkolás Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.
E03 – Égéstermék visszaáramlás (kéményes)
-Égéstermék presszosztát beavatkozás (turbós)
Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt
E04 Leblokkolás 6 egymást követő lángvesztés miatt Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.
E05 Fűtési előremenő szonda meghibásodás Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt
E06 Használati melegvíz szonda meghibásodás Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt
E10 Fűtési rendszer víz nyomása alacsony. Ellenőrizze, hogy a berendezés nyomása megfeleljen az előírtakénak. Ha a rendellenesség továbbra is fennáll, hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.
E25/E26 Biztonsági beavatkozás valószínű szivattyú leblokkolás miatt Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt
E32 Vízkő VÉSZJELZÉS Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt
E35 – Parazita láng (hibás láng)
– Koszolódott készülék
– Hibás vezérlő panel
– Hibás 230V-os elektromos hálózat
Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.
E96 Feszültségcsökkenés miatti kikapcsolás A RESET automatikusan történik. Amennyiben a rendellenesség továbbra is fennáll, hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.