Baxi -> Fourtec, Ecofour, Mainfour, Eco5 Comfort, Eco5 Blue
Westen -> QuasarD, PulsarD

FELTÜNTETETT KÓDSZÁM RENDELLENESSÉG TENNIVALÓ
E00 Vezérlő elektronika belső zárlat Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt, Cserétesse ki a vezérlő elektronikát.
E01 Be nem gyulladás miatti leblokkolás Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.
E02 Biztonsági Hőkorlátozó beavatkozás miatti leblokkolás 110’c Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.
E03 – Égéstermék visszaáramlás (kéményes)
-Égéstermék presszosztát beavatkozás (turbós)
Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt
E04 Leblokkolás 6 egymást követő lángvesztés miatt Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.
E05 Fűtési előremenő szonda meghibásodás Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt
Hőérzékelő csere szükséges.
E06 Használati melegvíz szonda meghibásodás Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt
Hőérzékelő csere szükséges.
E08
Eco5 Blue
Hiba a lángerősítő körben Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt
E09
Eco5 Blue
Hiba a gázszelep biztonsági körben Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt
E10 Fűtési rendszer víz nyomása alacsony. Ellenőrizze, hogy a berendezés nyomása megfeleljen az előírtakénak. Ha a rendellenesség továbbra is fennáll, hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.
E22 Tápellátás hibályának betudható kikapcsolás Helyreállás automatikus ha a hálózat feszültsége 170V felé emelkedik. Ha a hiba nem szűnik hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt. Megfelelő elektromos hálózat esetén vezérlő panel csere szükséges.
E25 Biztonsági beavatkozás hirtelen melegedés miatt, valószínű szivattyú leblokkolás miatt Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt. Sűrű ismétlődés esetén vízkőmentesítés, készülék víztér tisztítás vagy szivattyú csere szükséges.
E26 Fűtési kör túlmelegedés, valószínű szivattyú leblokkolás miatt Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt. Sűrű ismétlődés esetén vízkőmentesítés, készülék víztér tisztítás vagy szivattyú csere szükséges.
E32 Vízkő VÉSZJELZÉS Hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt Main… típus esetén hőcserélő csere szükséges, egyéb típusok esetén vízkőmentesítés vagy csere szükséges.
E35 – Parazita láng (hibás láng)
– Koszolódott készülék
– Hibás vezérlő panel
– Hibás 230V-os elektromos hálózat
Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.
E96 Feszültségcsökkenés miatti kikapcsolás A RESET automatikusan történik. Amennyiben a rendellenesség továbbra is fennáll, hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt. Megfelelő elektromos hálózat esetén vezérlő panel csere szükséges.
E98
Eco5 Blue
Elektronikus kártya pareméterezési hiba Állítsa helyre a paramétereket vagy hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt. Pontos beállítás esetén a hiba fennáll vezérlő panel csere szükséges.
„St” villog
Eco5 Blue
Felolvasztás funkció aktív Várjon 1 órát amíg a felolvasztás végetér, ha az „St” kód továbbra is kijelzésre kerül, hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.
Kijelzőn <2’c villog
Eco5 Blue
Felolvasztás funkció aktív Várja meg a felolvadást; ha utána is a kijelző hőfoka villog, hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.

E27

Használati melegvíz szonda hibás helyzete. Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Készülék szerelőt.