A villogó piros fény mellett jobbról található piktogramok jelzik a meghibásodást.
A piros folyamatos fény mellett balról található hőfokok jelzik az üzemszerű állapotot.

HIBA 
VILLOG
A MEGHIBÁSODÁSOK leírása Okok Javítási tennivaló
30’C Gázleállás vagy gyújtás hiba jelzése – Nincs gáz, – Konnektorba fordítva van bedugva (fázis érzékeny), – Hibás gyújtó gyertya, – Hibás érzékelő gyertya vagy pozíció beállítás, – Nincs jól beállítva a minimum gáznyomás, – Hibás gázszelep, – Hibás főpanel, – Turbós készüléknél hibás füstgáz elvezető. Választókapcsolót legalább 2 másodpercig tartsa az (R) pozíción. Ha a készülék ismételten beavatkozik, ellenőrizze a további okokat vagy hívja a készülék szervizt.
40’C Biztonsági termosztát beavatkozás jelzése túlmelegedett készülék miatt (95’c felett) Elzárt fűtési csap a kazán alatt, dugult szűrő, dugult kazán, Működés közben áramszünet, hibás vagy koszos szivattyú, hibás szivattyú kondenzátor vagy gyengülő kondenzátor, túl sok elzárt fűtőtest, túl magasra tekert fűtővíz hőfok és elkoszolódott kazán egyszerre. Készülék lehűlését követően (10-60 perc) Választókapcsolót legalább 2 másodpercig tartsa az (R) pozíción.
Ha a készülék ismételten beavatkozik, hívja ki a készülék szervizt.
30’C + 40’C A) Belső zavar

B) Nincs elegendő fűtővíz keringés

A) Vezérlő panel relé vagy forrasztási hiba. Vezérlő panel csere. Hívja a készülék szervizt.

B) Feltételezett dugulás vagy szivattyú hiba. Választókapcsolót legalább 2 másodpercig tartsa az (R) pozíción. Ha a készülék ismételten beavatkozik, hívja a készülék szervizt.

50’C

Kéményes készülék esetén: Égéstermék visszaáramlás (CO mérgezés veszélye) Idegen tárgy a kéményben vagy rendszeres karbantartás hiánya. Idegen tárgy a kéményben vagy rendszeres karbantartás hiánya, fokozott légzárású nyílászsáró beépítése, lakáson belül pára vagy szagelszívó beépítése és működtetése. Választókapcsolót legalább 2 másodpercig tartsa az (R) pozíción.
Ha a készülék ismételten beavatkozik, hívja ki a készülék szervizt.
– Turbós készülék esetén:
Ventilátor hiba
Tisztítás hiánya (hőcserélő/ventilátor/elvezető), nyomás különbség kapcsoló hiba, Hibás égéstermék elvező – idegen tárgy a csőben, idegen tárgy az érzékelőben (pók-darázs-rozsda)
60’C Vízhiány vagy szivattyú leblokkolás jelzése Nincs víz a kazánban, egyáltalán nem működik a szivattyú, túl sok a levegő a kazánban, hibás az áramlás szenzor, hibás az áramlás szenzor kapcsolója, nincs nyitva a kazán alatt valamelyik vagy mindkettő fűtési csap. Ellenőrizze a fűtési rendszer nyomását, ha nem megfelelő töltse fel, ha megfelelő várjon 10-20 percet majd választókapcsolót legalább 2 másodpercig tartsa az (R) pozíción. Ha a készülék ismételten beavatkozik, ellenőrizze a szivattyút , hogy forog-e a tengely a szivattyú közepében lévő csavar alatt, ellenőrizze nincs-e elzárt zárószerelvény a kazán alatt esetleg túl sok elzárt radiátor. Ismételt meghibásodás esetén hívja ki a készülék szervizt.
70’C Hálózati víz hőmérséklet érzékelő hibás Hívja ki a készülék szervizt
80’C Fűtési víz hőmérséklet érzékelő hibás Hívja ki a készülék szervizt
70’C + 80’C Vízkőlerakódás a HMV körben Hibás hőmérséklet érzékelő, hibás szivattyú vagy erősen elvízkövesedett hőcserélő. Ilyen esetben 20% eséllyel tisztítható. Hívjuk ki a készülék szervizt. Ideiglenesen megoldásként a választókapcsolót legalább 2 másodpercig tartsa az (R) pozíción.
 Jelmagyarázat: 
1 Nyár-Tél-Reset választókapcsoló /Bal tél – Közép Le reset – Közép Fel kikapcsolt – Jobb nyár/
2 Gázleállás jelzése
3 Biztonsági termosztát beavatkozás jelzése
4 Huzat hiányának jelzése vagy a füsttermosztát beavatkozás jelzése
5 Vízhiány jelzése
6 Hálózati víz szonda rendellenesség jelzése
7 Fűtési szonda rendellenesség jelzése
8 Feszültség jelenlét jelzése
9 HMV működés jelzése
10 Fűtési működés jelzése
11 Láng jelenlét jelzése

A 2-7 jelzések a fűtőberendezés, illetve a HMV által elért hőmérsékletet mutatják attól függően, hogy fűtési, vagy HMV igény lép fel.
Rendellenesség esetén VILLOGÓ jel mutatja a rendellenesség típusát.