Baxi félkondenz avant

Baxi -> Nuvola3
Westen ->

HIBAKÓD A MEGHIBÁSODÁSOK leírása Javítási tennivaló
E01 Gázellátási vagy gyújtási hiba Nyomja meg a „R” gombot (1. ábra) legalább 2 másodpercig. Ha a hiba továbbra is fennáll, hívja a hivatalos szervizközpontot.
E02 A biztonsági hőfokszabályozó érzékelő leoldott Nyomja meg a „R” gombot (1. ábra) legalább 2 másodpercig. Ha a hiba továbbra is fennáll, hívja a hivatalos szervizközpontot.
E03 Kémény hőfokszabályozó érzékelő leoldott / Füst nyomáskapcsoló Leoldott Hívja a hivatalos szervizközpontot.
E04 Biztonsági hiba gyakori lángvesztés miatt. Hívja a hivatalos szervizközpontot.
E05 Központi fűtési NTC érzékelő hiba Hívja a hivatalos szervizközpontot.
E06 Háztartási meleg víz NTC érzékelő hiba Hívja a hivatalos szervizközpontot.
E11 A biztonsági termosztát beavatkozása a berendezés alacsony hőmérséklete miatt (ha be van kötve) Hívja a hivatalos szervizközpontot.
E12 Hidraulikus differenciál presszosztát engedély hiányzik. Ellenőrizze, hogy a berendezés nyomása az előírás szerinti legyen. Lásd az 5. bekezdést. Ha a rendellenesség továbbra is fennáll, hívja a felhatalmazott vevőszolgálatot.
E13 Hidraulikus differenciál presszosztát kontaktus hibás Ellenőrizze, hogy a berendezés nyomása az előírás szerinti legyen. Lásd az 5. bekezdést. Ha a rendellenesség továbbra is fennáll, hívja a felhatalmazott vevőszolgálatot.
E25 Kazán maximum hőmérséklet túllépése
(valószínűleg szivattyú megszorulás)
Hívja a hivatalos szervizközpontot.
E31 Kommunikációs hiba az elektronikus kártya és a távvezérlés Között Nyomja meg a „R” gombot (1. ábra) legalább 2 másodpercig. Ha a hiba továbbra is fennáll, hívja a hivatalos szervizközpontot.
E35 Hibás láng (parazita láng) Nyomja meg a „R” gombot (1. ábra) legalább 2 másodpercig. Ha a hiba továbbra is fennáll, hívja a hivatalos szervizközpontot.
E98 Kártya belső hiba Hívja a hivatalos szervizközpontot.
E99 Kártya belső hiba Hívja a hivatalos szervizközpontot.